Eczacimla Garip Romantizm

16:51 / Posted by Gay Vixen /


Dün onu 7 kere aradım ve hep telefonu kapalıydı. Neden erkekler kendilerinde telefonlarını istediklerinde kapatma özgürlüğünü bulur? Meraktan öldüm, tek söylediği bugün tatil günümdü öğlen kalktım ve açmayı unuttum. Ama inanmadım. Çünkü biliyordum onunla birlikteydi ama bana telefonda söyleyemezdi. Bunu sesinden hissedebildim. Birlikte eğlendiniz mi diye sordum bir anda. İğneleyici konuşmalarımdan bıktığını söyledi. Endişe etmemem gerektiğini aralarında bir şey olmadığını söyledi ve birden HAYIR dedim. Endişe etmediğim tam dört yıl geçti hiçbir şey değişmiyordu. Hayır dedikten sonra yeter gerçekten yeter dedi ve onu sakinleştikten sonra aramamı söyledi. İşte bu. Ben haklı olsam da benim şikayet etme hakkım yok. Yine dört yılda öğrendiğim bir şey, o sadece kendini dinler. O her kızı kendine hayran bırakan bi dış görünüşe sahip, neden tek bir erkeğe sadık kalsın ki?

Mutsuzluktan ölürken eczacımı aradım. Eczacı arkadaşımı. O ve ben…garip bir romantizm bizimki. Aramızda hiçbir şey olamaz bal gibi biliyor bunu o da. Benim herşeyimi biliyor. Benimse tek bildiğim- onun adı. Yalnız yaşıyor. Sesimin iyi gelmediğini söyledi ve beni evine çağırıp hayır deme şansı vermedi. Saat dokuz ama ay kocaman bir dolunaydı.

Kapıyı üstsüz açtı, şaka gibi biliyorum ve çok rahatsız edici ama açıkçası biraz şaşırdım bu kadar kaslı mıydı o? Tişörtünü giymeyi unutmuşsun dedim, yeni kalktığını ve az önce duştan çıktığını söyledi. Yurtdışında masterdan 2 ay önce döndü ama hala jet lagden çıkamadı. Neyse geçtik, arada üzerine bir şey geçirdi sonunda. Olayları anlattım, dinledi. Anlattım, dinledi. Bitti. Bana içecek bir şeyler ister misin dedi. Evet mümkünse valium, bana bulur musun dedim. Kahkaha attı ve bulmayacağını zaten çok passiflora içtiğimi söyledi. En azından onun gibi steroid kullanmadığımı söyledim. Biraz bozulmuş gibiydi Amerikada haftada 5 gün gym yaptığını söyledi. Sonra şok bir şey oldu. Bana kolunu attı, aslında bu yapmadığı bir şey değildi. Yapılmayan şey benim bu durumda kafamı göğsüne yaslamamdı. O an o kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir şeye. O başımı yasladığım yeri öpmek istedim birden ve bunu yapmak için kafamı kaldırdım. Bir an herşey yanlış göründü ve bana noldu diye sordu. Cevaplamadan kafamı geri koydum, ona sımsıkı sarılmak istedim ama yapamazdım. Erkek arkadaşım başkasıyla olduğu için ağlarken ben burada aynısını yapmam komik olurdu zaten. O bana bunu layık görebilir ama ben ona bunu asla layık göremem.

6 comments:

Comment by lorelai on 7 December 2009 at 18:43

bu kadar yakışıklı bir erkek, her kızı kendine hayran bırakıp gene de senden vazgeçemiyorsa seni gerçekten seviyor demektir. sana sadık kalamaması belki biseksüelliği tam olarak kabul edememesinden belki sevdiğini kabul edemesindendir. belki de bambaşka bir hadise. ama tek anladığım ona taptığın gibi onun da sana taptığı. sadece bunu anlaması uzun sürüyor. bu bekleyiş sizi mutlu sona götürecek,inanıyorum:))

Anonymous on 7 December 2009 at 22:28

Gene derinden,duygulu bir yazı olmuş.
Bir önceki yazındaki "dayanılmaz" lafı benim açımdandı, yanlış anladın herhalde :)
Ama bu eczacı arkadaşının yaptıklarına karşılık tutabilmişsin kendini. Bir çok insan bu durumda kaçış olarak görürür ve teslim olurdu o aklından geçenlere.

Comment by The SummerSon on 9 December 2009 at 01:15

Bu cümlen her şeyi açıklıyor aslında; "Erkek arkadaşım başkasıyla olduğu için ağlarken ben burada aynısını yapmam komik olurdu zaten."

Komiklikten öte, ben de olsam, yapmazdım.

:)

Comment by canDirekli on 9 December 2009 at 13:40

kendimi gördüm.. sende..

Comment by Gay Vixen on 10 December 2009 at 18:29

lorelai: Götürmesini umuyorum, istiyorum.

katran karası: peki anladım şimdi.

canDirekli: teşekkür ederim bu çok içtendi.

Comment by glaskas on 14 December 2009 at 15:50

gay vixen, nasıl bir sevgidir bu? 4yıldır uzaktan uzağa seviyorsun, bağlı kalıyorsun. ilk yazını okuduktan sonra bu yazına geçtim ve en başında neden hala onunla birliktesin ki diye sana sitem ettim, henüz daha ne kadar sevdiğini kestirebilmiş değilim ama diyebileceğim şey: hoşgeldin blog dünyasına:) seni tanıdığıma mutlu oldum.:))

Post a Comment